Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Welkom groep 7 & 8

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen! Het is natuurlijk erg moeilijk om een keuze te moeten maken, daarom proberen we jullie via onze website zoveel mogelijk informatie te geven over onze school.

Je kunt bij ‘ons onderwijs’ lezen wat het verschil is tussen ons Nederlandstalig onderwijs en tweetalig onderwijs (tto). Daarnaast vind je daar ook meer informatie over het Brainportonderwijs dat wij geven en lees je dat al onze leerlingen op een eigen Chromebook werken. En dan hebben we het niet eens over de verschillende modules die je bij ons kan volgen of uitwisselingen en reizen die we jaarlijks organiseren. De inspectie heeft ons onderwijs het predicaat ‘Excellente School’ gegeven en dat willen we jullie graag laten ervaren.

Open Dag gemist? Geen probleem, ga dan even naar onze virtuele tour en ‘wandel’ op je gemak door onze school. 

Activiteiten 2023-2024

ActiviteitWanneer?
VIP-tours voor ouders en leerlingenWoensdag 13 maart 14.00 - 16.00 uur
TTO-middag voor leerlingenWoensdag 7 februari
AanmeldenWoensdag 27 maart
Donderdag 28 maart

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen en kun je het antwoord niet vinden op deze site? Dan kun je, eventueel samen met je ouders, altijd een mailtje sturen naar onze teamleiders;

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je je al aanmelden? Alle informatie daarover vind je op de pagina Aanmelden.