Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Digitalisering

Wij bereiden je voor op een toekomst waarin digitaal werken heel gewoon is. Kom je bij ons op school, dan ga je werken met een eigen Chromebook. Zo brengen we niet alleen ICT maar ook de wereld in de klas. Je krijgt oneindig veel mogelijkheden in de lessen en bij het maken van je huiswerk en opdrachten.

Chromebook

Met het Chromebook is ons onderwijs nog uitdagender en motiverender. De mini-laptop geeft je toegang tot de oneindige informatie die internet biedt. Ook kunnen we er allerlei verschillende les- en leermethodes op aanbieden. Zo krijg jij les op de manier die bij jou past.

Je gebruikt het Chromebook in de lessen en voor het maken van je huiswerk. Je kunt altijd en overal bij de informatie die je nodig hebt. Samen met je klasgenoten maak je groepsopdrachten en bekijk je websites en instructievideo’s die je helpen bij de lessen.

Ook de leraren gebruiken het Chromebook. Ze kunnen er bijvoorbeeld gemakkelijk je cijfers op bijhouden en toetsen op maat aanbieden.

In de komende jaren zal het Chromebook alle boeken op school vervangen.  

ICT en programmeren

Naast het werken met het Chromebook besteden we bij ons op school ook op andere manieren aandacht aan ICT en programmeren. Je leert zelf bijvoorbeeld programmeren en doet opdrachten die te maken hebben met ICT of waarvoor je ICT gebruikt. Zo ben je straks helemaal klaar voor de toekomst.