Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Financiële steun

Voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen is het soms zo dat ze niet kunnen meedoen aan het sociaal maatschappelijk leven op school of daarbuiten. Activiteiten als sport, muziek, dans, scouting en schoolreisjes kunnen lastig zijn voor gezinnen in deze situatie. Er zijn verschillende manieren om financiële hulp te krijgen.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld ondersteunt gezinnen met een laag inkomen in de kosten voor onderwijs. Leergeldondersteuning is bedoeld voor kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben uit een uitkering, arbeid, alimentatie, een zelfstandige onderneming of een combinatie hiervan. Neem hiervoor contact op met de stichting Leergeld in uw woonplaats.

Meer informatie en contact?
 

Stichting Leergeld Helmond
Telefoon: 0492-522828
E-mail: info@leergeld-helmond.nl
Website: www.leergeld.nl/helmond

Stichting Leergeld Deurne
Email: info@leergelddeurne.nl
Website: www.leergeld.nl/deurne 

Stichting Leergeld Gemert e.o.
Email: contact@gemert-bakel.leergeld.nl
Website: www.leergeldgemert.nl 

Stichting Leergeld Asten-Someren
E-mail:
info@leergeld-asten-someren.nl
Website:  www.leergeld-asten-someren.nl

Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende
E-mail: info@leergeldgeldrop.nl
Website: www.leergeld.nl/geldrop

Coulancefonds

Ouders die zijn aangesloten bij Stichting Leergeld en niet alles vergoed krijgen, kunnen een beroep doen op het coulancefonds van onze school. Een verzoek voor een bijdrage in bepaalde kosten kunt u indienen door te mailen naar mevr. Linda Duijf: l.duijff@janvanbrabant.nl.

Betaling in termijnen

Wilt u de bijdrage wel betalen maar doet u dat graag in termijnen, dan kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar de afdeling financiën, wiscollect@onderwijsgroepoostbrabant.nl