Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Schoolkantine

De aula van onze school herbergt de kantine. Leerlingen houden er pauze, zitten er met vrienden tijdens tussenuren en genieten er van voorstellingen op het podium. Wij werken samen met Markies, die uitbater is van onze kantine. Het eten en drinken is bij ons gezond: we wonnen in 2017 zelfs de Gouden Schoolkantineschaal en ontvingen in 2018 het Gezonde School Vignet.

Gouden Schaal

Het Voedingscentrum reikte ons de Gouden Schaal uit omdat de schoolkantine gezond is ingericht. Gezonde producten presenteren wij aantrekkelijk en opvallend. Daardoor kiezen leerlingen sneller voor een gezonde snack. In onze kantine verkopen wij groente en fruit en producten die je in een gezond eetpatroon vaak mag eten.

Gezonde School Vignet

In 2018 ontvingen we het Gezonde School Vignet van de GGD. Hierbij keek de GGD niet alleen naar het gezonde assortiment van onze kantine, maar ook naar het beleidsplan van de school. Zo wordt er bij biologie volop aandacht besteed aan gezonde voeding. Ook staat er een watertappunt in de aula, waar leerlingen gratis hun eigen bekers en bidons kunnen vullen met water. Zo probeert de school te stimuleren dat leerlingen voldoende water drinken.

Links