Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

VO-project

Geselecteerde leerlingen uit het basisonderwijs nemen rond de jaarwisseling deel aan een creatief en uitdagend project. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je het beste gebruik kunt maken van thermiek als je een vliegtuig bouwt.

Een andere groep mocht zelf meemaken wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf: ontwerpen, produceren, marketing en het verkopen van een product.

Waarom VO-project?

Als je hoogbegaafd bent en op de basisschool zit, zoek je misschien soms wat meer uitdaging of vind je het leuk om af en toe met net wat andere dingen bezig te zijn dan je klasgenoten. Door onze VO-projectgroepen krijg je die kans. Je kunt je echt vastbijten in iets, oplossingen bedenken en nog veel plezier beleven ook.

Hoe kom je in een VO-projectgroep?

Past ons VO-projectprogramma bij je? Bespreek dat dan met je juf of meester en je ouders. Samen kunnen zij kijken of je mee mag doen. Dat hangt af van hoe je het doet op school en hoe jij zelf in elkaar zit.