Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Klankbordgroepen

Op onze school hebben we klankbordgroepen voor zowel ouders als leerlingen. Leerlingen spreken samen over zaken als lessen, de kantine en het werken met Chromebooks. Ouders bespreken onderwijsvernieuwingen en mogen hun mening geven over zaken die binnen de school spelen.

Leerlingenklankbordgroep

Er is een klankbordgroep voor de leerlingen van de Nederlandstalige afdeling en één van de tweetalige afdeling. Deze leerlingen komen uit verschillende leerjaren om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat er speelt binnen de afdeling. Aan het begin van het schooljaar kunnen leerlingen zich aanmelden voor deelname aan één van beide            klankbordgroepen. 

Taakgroep Leerlingen (TGL)

Het Jan van Brabant College staat met beide benen in de maatschappij. De maatschappij raakt de school. Binnen de Taakgroep Leerlingen praten wij over maatschappelijke zaken die de school raken. De TGL bestaat uit een tiental leerlingen, afkomstig uit de gehele school, die zo’n drie keer per jaar bijeen komen. 

Ouderklankbordgroep

De klankbordgroepen voor ouders bestaan uit ouders uit de verschillende leerjaren van een afdeling.

De groepen komen 2 tot 3 keer per jaar bij elkaar.