Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Oudervereniging

Alle ouders/verzorgers met één of meer kind(eren) op het Jan van Brabant College zijn automatisch lid van de Oudervereniging. De Oudervereniging vindt communicatie tussen ouders en school en de betrokkenheid van ouders erg belangrijk en fungeert als ouderklankbord voor de directie. Tijdens vergaderingen worden zaken besproken die vanuit de school komen, maar ook onderwerpen die leven bij ouders.

Wat doet de oudervereniging?

De Oudervereniging organiseert elk jaar een thema-avond over een onderwerp dat puberouders bezighoudt. Ook ondersteunt ze allerlei activiteiten, zowel financieel als door persoonlijke inzet. Denk hierbij aan activiteiten als de Brainportweek, kerstmandenactie, open dag, brugklasbarbecue, diploma-uitreiking, etc. 

Wilt u zich ook inzetten voor onze school, bijvoorbeeld door ondersteuning te leveren bij een activiteit? Wilt u lid worden van het bestuur van de Oudervereniging? Heeft u vragen of ideeën voor de Oudervereniging? Laat het ons weten. De Oudervereniging is er voor u! U kunt ons bereiken via: ouderverenigingmolen@jvbcollege.nl.

Spaarfonds

Met het vrijwillige spaarfonds van de oudervereniging kunnen ouders sparen voor de buitenlandse schoolreis die in het voorlaatste schooljaar plaatsvindt. Deelname aan de buitenlandse reis kost op dit moment tussen de 375 en 395 euro. Vragen over het spaarfonds? Neem dan contact op met de penningmeester van de oudervereniging, dhr. A. Laurensen. U kunt hem bereiken via: ouderverenigingmolen@jvbcollege.nl.
Klik hier voor het aanmeldformulier voor het spaarfonds.