Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Molenstraat

Aanmelden

Wat leuk dat je naar onze school wil komen! De aanmeldingen in 2022 zijn op 8 en 9 maart van 15.30 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Hoe het allemaal zal gaan verlopen i.v.m. de maatregelen rondom de coronapandemie weten we nu nog niet precies. Houd de website daarom in de gaten voor meer informatie. Hieronder vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de brugklas, voor havo 4 of voor een andere klas.

Aanmelden voor de brugklas

Wil je bij ons naar de brugklas? Stuur een mailtje naar groep8.molen@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven. 

Aanmelden voor havo 4

Heb je een diploma van de mavo of vmbo-gl/tl? Dan kun je je aanmelden voor havo 4 op onze school. Stuur een mailtje naar administratie@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven. 

Er gelden dan wel een aantal instroomeisen:

  • Je moet een diploma mavo/vmbo-tg hebben behaald.
  • Je hebt examen gedaan in 7 vakken

Aanmelden voor andere klassen

Wil je op het Jan van Brabant College starten in een andere klas dan de brugklas of havo-4? Ook dan stuur je een mailtje naar administratie@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven.