18 oktober 2024

Workshops voor mavo-2 van Ter AA en Yuverta



Op dinsdagochtend 15 oktober 2024 kregen de leerlingen van mavo 2 een inspirerende gastles van MBO-scholen Ter AA en Yuverta! Tijdens deze ochtend volgden ze drie interactieve workshops die hen op een leuke manier kennis lieten maken met verschillende sectoren.

Bij de workshop "Over de Streep" stapten de leerlingen letterlijk naar voren als ze een taak of beroep interessant vonden. Zo ontdekten ze welke sectoren het beste bij hun interesses passen. Bij de "Fotowand" dachten ze na over sectoren door te kijken naar foto’s en raadsels op te lossen. Zoals u op de onderstaande foto kunt zien, was het een leuke en interactieve manier om verschillende beroepen te ontdekken!

En in "Plak je Pop" gingen ze aan de slag met hun eigen sterke punten. Samen met een klasgenootje gaven ze elkaar kwaliteiten, plakten deze op hun 'pop' en leerden zo meer over zichzelf en elkaar.

Het was een leerzame, gezellige ochtend waarbij de leerlingen volop hebben meegedaan en nieuwe inzichten opdeden over hun toekomstmogelijkheden!

 

< Terug