Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Molenstraat

Aanmelden

Wat leuk dat jij volgend jaar naar het Jan van Brabant College wil komen! Hieronder vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de brugklas, voor havo 4 of voor een andere klas. De inschrijvingen waren van 1 t/m 22 maart 2021. Wil je je alsnog aanmelden op het Jan van Brabant College, dan kun je altijd een mailtje sturen naar groep8.molen@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven. 

Aanmelden voor de brugklas

Wil je bij ons naar de brugklas? Stuur een mailtje naar groep8.molen@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven. 

Aanmelden voor havo 4

Heb je een diploma van de mavo of vmbo-gl/tl? Dan kun je je aanmelden voor havo 4 op onze school. Stuur een mailtje naar administratie@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven. 

Er gelden dan wel een aantal instroomeisen:

  • Je moet een diploma mavo/vmbo-tg hebben behaald.
  • Je hebt examen gedaan in 7 vakken

Aanmelden voor andere klassen

Wil je op het Jan van Brabant College starten in een andere klas dan de brugklas of havo-4? Ook dan stuur je een mailtje naar administratie@janvanbrabant.nl en dan maken we een afspraak om je in te schrijven.