4 maart 2024

Stem op Sanne!



Sanne van het Jan van Brabant College kan ‘Sportvrijwilliger van het jaar’ worden. Stem jij ook op haar? Je hebt nog tot vrijdag de tijd. Stemmen kan hier: https://www.leefgeldrop-mierlo.nl/sportgala-stemmen. Op de website waar je kunt stemmen, vind je meer informatie over het Sportgala. Je kunt stemmen op jouw favoriete sporter, sportteam, vrijwilliger, coach of sportinitiatief. Stem jij op ‘onze’ Sanne in de categorie ‘Sportvrijwilliger van het jaar’?

Over het Sportgala en Sanne’s nominatie:

“In 2023 zijn er in Geldrop-Mierlo weer prachtige prestaties geleverd door sporters en/of vrijwilligers die hier wonen en/of sporten. In onze dorpen tellen alle kampioensprestaties, groot en klein, daarom worden alle sportkampioenen ook dit jaar in het zonnetje gezet tijdens het Sportgala op vrijdag 22 maart 2024.”

“Sanne is een jonge dame van bijna 16 jaar. Ze is al 9,5 jaar lid van Budovereniging De Hechte Band en al ruim 5 jaar een vaste vrijwilliger bij DHB. Wekelijks helpt ze bij de lessen op zaterdagochtend en van onmisbare waarde in de groep met kinderen met een beperking. Voor het gemak blijft ze de groep daarna weer helpen. Ze is vrijwel bij alle toernooien en activiteiten betrokken/aanwezig en toont veel eigen initiatief.”

De tekst in de afbeelding is geschreven door Elin van het mediateam (die toevallig ook nog eens de zus van Sanne is).

 
< Terug