Molenstraat
26 november 2021

ZaalvoetbaltoernooiNa een jaar geen zaalvoetbaltoernooi vanwege coronamaatregelen zijn we als sectie LO zeer verheugd dat het organiseren van het Jan van Brabant zaalvoetbaltoernooi weer mogelijk was. Uiteraard waren de leerlingen ook erg enthousiast om hieraan te mogen deelnemen, want er waren maar liefst dertien teams die zich hiervoor opgegeven hadden. 

Vier onderbouw- en negen bovenbouwteams streden voor de felbegeerde eerste plaats om zich een jaar lang kampioenen te mogen noemen. Overigens moet er wel gezegd worden dat er over het algemeen erg sportief gespeeld werd door de deelnemers en de sfeer zat er ook goed in. Wellicht mede door de muzikale ondersteuning van DJ Solaiman. Uiteindelijk gingen bij de bovenbouwpoule team ‘Liverpool’ en bij de onderbouwpoule team ‘Real Madrid’ met de prijzen er vandoor. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie! 

Het jaarlijkse Jan van Brabant zaalvoetbaltoernooi heeft dit jaar weer een mooi bedrag opgebracht voor een goed doel. Dit keer is het goede doel de CRO Foundation. Deze foundation werkt aan een goede toekomst voor straatkinderen in Oeganda. Dit doen ze onder andere door schoolgeld te betalen zodat deze kinderen naar school kunnen. 

De opbrengst van het toernooi van dit jaar is een mooie €130. Hiervan kunnen twee kinderen in Oeganda een jaar naar school. Op donderdag 25 november is de cheque uitgereikt aan mevrouw Beljaars, zoals je op de foto kunt zien. Haar dochter is de voorzitter van de CRO Foundation en ziet erop toe dat het geld goed besteed gaat worden. Dank aan alle deelnemers hiervoor! 

 Wil je meer weten over de CRO Foundation? Kijk dan op www.crofoundation.nl

< Terug