Molenstraat
6 oktober 2020

Portfolioklas: tweede bijeenkomstOp dinsdag 6 oktober om 16.00 uur zaten de leerlingen uit groep 7 en 8 er weer helemaal klaar voor: de Portfolioklas. Vorige week ontwierpen ze hun eigen huisnummer, vandaag werd er gekleid om hun ontwerpen tot leven te zien komen. De 35 leerlingen werkten keihard onder begeleiding van mevrouw Van Rijt van het Jan van Brabant College – Molenstraat. Het resultaat mag er zijn!

Deze zogenaamde “Portfolioklas” is een initiatief van het Kunstkwartier, waarbinnen wordt samengewerkt met alle scholen voor voortgezet onderwijs. Leerlingen uit groep 7 en 8 uit verschillende Helmondse basisscholen kunnen hieraan meedoen. De leerlingen werken op alle scholen én in het Kunstkwartier aan allerlei creatieve opdrachten. Ontzettend leerzaam en een goede manier voor de basisschoolleerlingen om alvast een kijkje te nemen op hun toekomstige middelbare scholen én op het mbo-onderwijs.

We willen alle samenwerkingspartners van de portfolioklas hartelijk bedanken: Cacaofabriek, OBS Helmond, Carolus Borromeus College, Drs. Knippenberg College, Vakcollege Helmond, Praktijkschool Helmond en ROC Ter AA.

< Terug