Molenstraat
6 februari 2019

Open Dag 2019Verken je talenten met het vak Technologie en Design. Ontdek nieuwe culturen en talen bij Chinees of Spaans. Spreek Engels als een echte wereldburger dankzij ons tweetalig onderwijs. Verleg je grenzen door onze internationaliseringsprojecten met India, Engeland, Duitsland, Frankrijk of Ierland. Leer onderzoeken en ondernemen door naar echte bedrijven te kijken binnen ons Brainportonderwijs. Ontrafel het universum als een echte wetenschapper in ons vak Toegepaste wetenschap. Uit je creativiteit in het vak Productontwerpen. Test je sportiviteit met boogschieten, kickboksen of taekwondo.

Of dit allemaal kan op 1 school? Jazeker! Wij laten het je graag allemaal zien op onze open dag. Tot dan!

10 februari 2019
Van 11.00 tot 15.00 uur
Molenstraat 191, Helmond 

Open dag en parkeren

Garage Doorneind (Doorneind 1) is gratis beschikbaar voor bezoekers van de open dag van het Jan van Brabant College op 10 februari 2019. De parkeergarage is open van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt gewoon inrijden, een kaartje nemen en met hetzelfde kaartje gratis uitrijden tot 16.00 uur.

Indien u ná 16.00 uur uitrijdt, wordt het volledige tarief in rekening gebracht. Mocht u ná 16:00 uur willen uitrijden, dan dient u het verkregen parkeerkaartje bij zich te hebben om toegang tot de parkeergarage te krijgen (via de deur links van de rolluiken). Na het betalen dient u met uw voertuig tot vlak vóór het rolluik te rijden, zodat dit geactiveerd wordt en open zal gaan.

Voor abonnementhouders met kentekenherkenning is het mogelijk om voor deze dag de kentekenherkenning uit te schakelen op de site van de organisatie waar het abonnement is afgesloten. Op deze manier kunnen ook zij gratis parkeren.

< Terug