Molenstraat
17 januari 2020

Een fantastische Meeloopmiddag TTO!Op woensdagmiddag 15 januari kwamen basisschoolleerlingen een kijkje nemen op het Jan van Brabant College - Molenstraat. Ze deden mee aan de tto-meeloopmiddag om te ontdekken of tweetalig onderwijs iets voor ze is.

Om 13.30 uur begon de middag. De aula zat flink vol. Na een warm welkom van onze directeur meneer Nillesen gingen de kinderen in 5 groepen op pad om echt te proeven aan het tweetalige onderwijs. Elke groep volgde 3 minilessen voor de vakken English (Engels), geography (aardrijkskunde), physical education (lichamelijke opvoeding), biology (biologie) of physics (natuurkunde). Onze bevlogen tto-docenten lieten leerlingen kennismaken met les krijgen in het Engels.

Na de lesjes kwamen de kinderen vol verhalen terug naar de aula. De directeur hield een afsluitend woordje, ditmaal in het Engels, waarmee hij de fijne, leuke en uitdagende middag afsloot.

Wij hebben ervan genoten! We willen alle leerlingen en ouders die geweest zijn ontzettend bedanken voor hun bezoek. We hopen jullie allemaal terug te zien bij ons op school tijdens de open dag (9 februari) en de aanmeldingen (9 en 10 maart).

Dank aan Maurits voor de foto's die hier te vinden zijn. 

 

< Terug