28 september 2023

Aanmelden MediateamLijkt het jou leuk om te leren hoe je goede foto’s en filmpjes voor sociale media maakt? Of kun je dat al heel goed en zet je jouw talent graag in voor de school? Misschien wil je juist schrijver van nieuwsartikelen worden. Je leert dan bijvoorbeeld hoe je een interview afneemt en verwerkt tot een mooi artikel, en hoe je een pakkend tekstje schrijft voor de schoolsite. 

Klinkt dat als iets voor jou? Meld je dan aan voor het mediateam! Het maakt niet uit of je alles nog moet leren of al ver gevorderd bent, iedereen is welkom. Alle leerjaren en alle niveaus. Je kunt meedoen met workshops over fotografie, sociale media, teksten schrijven en journalistiek en je wordt begeleid door mevrouw Simmelink. Je levert met jouw foto’s, filmpjes en/of nieuwsberichten een bijdrage aan de schoolsite en de sociale media.  

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk vrijdag 13 oktober een mailtje naar mevrouw Simmelink via j.simmelink@janvanbrabant.nl. Zet in je mailtje jouw naam, je klas, en of je vooral interesse hebt in het maken van foto’s/filmpjes, in het schrijven van teksten, of in allebei. We starten met workshops en bijeenkomsten na de herfstvakantie. Ook voor vragen kun je mevrouw Simmelink mailen.

< Terug