Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Molenstraat

Hi/level

Onze school doet iets speciaals voor hoogbegaafde leerlingen van basisscholen uit Helmond. Leerlingen uit groepen 5, 6, 7 en 8 kunnen bij ons meedoen aan een Hi/levelgroep.

Wat is Hi/level?

Zit je in een Hi/levelgroep, dan kom je een tijdje elke woensdagochtend bij ons op school om te werken aan spannende en leerzame projecten. Een van de groepen maakte bijvoorbeeld een kettingreactie en filmden die. Ze bedachten onderdelen en zochten materialen bij elkaar.

Een andere groep mocht zelf meemaken wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf: ontwerpen, produceren, marketing en het verkopen van een product.

Waarom Hi/level?

Als je hoogbegaafd bent en op de basisschool zit, zoek je misschien soms wat meer uitdaging of vind je het leuk om af en toe met net wat andere dingen bezig te zijn dan je klasgenoten. Door onze Hi/levelgroepen krijg je die kans. Je kunt je echt vastbijten in iets, oplossingen bedenken en nog veel plezier beleven ook.

Hoe kom je in een Hi/levelgroep?

Past ons Hi/levelprogramma bij je? Bespreek dat dan met je juf of meester en je ouders. Samen kunnen zij kijken of je mee mag doen. Dat hangt af van hoe je het doet op school en hoe jij zelf in elkaar zit.