Molenstraat
14 juni 2022

JvB wint finale Brainport Grand ChallengeIn de Brainportweek hebben zowel bovenbouw- als onderbouwleerlingen van onze school gewerkt aan de Grand Challenge, die als opdracht had “Hoe eten we over 20 jaar?”. Ook op de andere Brainportscholen hebben de leerlingen hier aan gewerkt. Iedere school had schoolwinnaars in de bovenbouw en onderbouw en zij mochten hun school vertegenwoordigen in de Finale van de Brainport Grand Challenge 2022.

Onze bovenbouwleerlingenwinnaars waren Joep Senders en Milan van der Vleuten uit klas VT5. Zij  behaalden een prachtige eerste plaats in de finale, na hun uitstekende presentatie! Als kers op de taart kregen zij zelfs een uitnodiging om deze week op vrijdag bij het Dutch Technology Festival aanwezig te zijn, waar ze ook direct in gesprek kunnen gaan met Andre Kuipers, Tessie Hartjes en Maarten Steinbuch. De rest van die dag zal ook bestaan uit een heel interessant programma.

Onze onderbouwleerlingen Daigo Nakamura, Tasneem Ebrahim en Ailén Escribano Comesana, allen uit klas V1A, mogen ook heel trots zijn op hun prestaties. Ook zij hadden hele goede ideeën over hoe we over 20 jaar zouden kunnen eten.

Onze school is trots op al haar deelnemers!

< Terug