Molenstraat
7 juni 2022

Grootste gala ooitOp maandag 30 mei was het grootste gala ooit in de Cacaofabriek. Waarom het grootste gala ooit? Omdat het Jan van Brabant College Molenstraat niet alleen alle examenleerlingen van 2022 uitgenodigd had, maar ook leerlingen die hun diploma haalden in 2020 of 2021. Drie examenlichtingen vierden samen feest! 

Door corona was het de afgelopen twee jaar helaas niet mogelijk een echt gala te organiseren. Deze leerlingen kregen een minigala bij hun aangepaste diploma-uitreikingen, helemaal volgens de coronaregels. Het Jan van Brabant heeft zijn uiterste best gedaan de leerlingen uit 2020 en 2021 zoveel mogelijk toch te laten beleven, maar pas in 2022 was er echt weer veel mogelijk. Vandaar dat deze leerlingen dit jaar bij het gala mochten aansluiten. 

Met ruim 400 leerlingen en introducées was het een druk en geslaagd gala. De rij met bijzondere voertuigen besloeg meerdere straten. Elk voertuig stopte voor de Cacaofabriek, waar een fotomoment was. Vervolgens voegden de leerlingen zich bij hun klasgenoten, onder luid gejuich van het publiek bestaande uit vrienden, familie en natuurlijk docenten en andere medewerkers van het Jan van Brabant College. Ook de pers was van de partij, waaronder Ditishelmond.nl die een livestream uitzond via Facebook en een journalist van het ED. 

De foto’s van deze bijzondere avond zijn hier te vinden. Bedankt allemaal voor een geslaagd gala! 

< Terug