Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Molenstraat

Aanmelden

Wat leuk dat jij volgend jaar naar het Jan van Brabant College wil komen! Hieronder vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de brugklas, voor havo 4 of voor een andere klas. De inschrijvingen zijn van 1 t/m 22 maart 2021.

Inschrijven voor een aanmeldgesprek

Om je in te schrijven, gebruik je onderstaande link. Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina waarop je een datum en tijd kunt kiezen voor het aanmeldgesprek bij ons op school. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail, met daarin een link om je afspraak te bevestigen. Daarin vind je alle informatie over het aanmeldproces, inclusief een link naar het inschrijfformulier.

Klik hier om je in te schrijven voor een aanmeldgesprek.

Aanmelden voor de brugklas

Wil je bij ons naar de brugklas? Schrijf je in voor een aanmeldgesprek via de link hierboven.

Aanmelden voor havo 4

Heb je een diploma van de mavo of vmbo-gl/tl? Dan kun je je aanmelden voor havo 4 op onze school. Dat doe je gewoon via de link hierboven.

Er gelden dan wel een aantal instroomeisen:

  • Je moet een diploma mavo/vmbo-tg hebben behaald.
  • Je hebt examen gedaan in 7 vakken

Aanmelden voor andere klassen

Wil je op het Jan van Brabant College starten in een andere klas dan de brugklas of havo-4? Ook dan gebruik je gewoon de link hierboven om een aanmeldgesprek in te plannen.