Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Molenstraat

Voorlichting

Je schoolkamp was supertof, de musical zit erop en je hebt misschien wel met een knallend feest afscheid genomen van je basisschool. Je bent klaar voor een nieuwe stap: starten in de brugklas van onze school. Best een spannende tijd, met nieuwe vakken, nieuwe leraren en nieuwe klasgenoten. Wij maken de overstap van je basisschool naar onze school zo gemakkelijk en fijn mogelijk.

Download hier onze folder.

Belangrijke data

DatumActiviteit
Tot aan de open dagBezoekochtenden door de basisscholen
8 november 2021
19.30 - 21.00
Voorlichtingsavonden ouders groep 8
19 januari 2022Meeloopmiddag groep 8
26 januari 2022Meeloopmiddag groep 8
27 januari 2022Voorlichtingsavond ouders en leerlingen groep 8
6 februari 2022Open Dag
9 februari 2022Meeloopmiddag groep 8
16 februari 2022Meeloopmiddag groep 8
8 t/m 9 maart 2022Aanmeldingen

Bezoek aan onze school

Zit je in groep 8, dan kun je met je klas een bezoek brengen aan onze school. Je krijgt een rondleiding en kijkt mee bij lessen.

Wil je samen met je ouders uitgebreid rondneuzen op onze school? Kom dan naar een van onze open dagen.

Persoonlijk gesprek en informatieavond

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Maak dan samen met je ouders een afspraak met mevrouw Delhaye via: groep8.molen@janvanbrabant.nl. Je vader en moeder kunnen ook naar een van onze informatieavonden komen.

Kennismakingsdag

Heb je je aangemeld, dan krijg je een uitnodiging om in juni naar onze kennismakingsdag te komen. Daar ontmoet je je klassenmentor en de andere leerlingen uit je klas.

Introductieweek

De eerste week van het schooljaar is de introductieweek. Op een leuke manier maak je dan kennis met de mensen en vakken op onze school. In de eerste weken leggen we duidelijk uit wat elk vak inhoudt en hoe je het beste kunt werken. We helpen je in het begin ook met huiswerk maken.

Elke klas heeft een eigen mentor die je het hele schooljaar begeleidt en bij wie je terecht kunt met al je vragen.