Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Molenstraat

Ouderbijdrage

Alle ouders van kinderen bij ons op school kunnen meedoen aan het schoolfonds. U betaalt dan een ouderbijdrage van 70 euro per schooljaar. Daarvan betalen wij zaken als aanvullend lesmateriaal, buitenlesactiviteiten, excursies, reizen en het gebruik van diverse materialen en diensten op school.

Deelname aan het schoolfonds is vrijwillig. Activiteiten en andere zaken die het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap niet bekostigt, betalen wij vanuit het schoolfonds. Doet u mee aan het fonds, dan hoeft u materialen en leer- en hulpmiddelen die nodig zijn voor de lessen niet zelf aan te schaffen. Voorbeelden van zaken die wij betalen uit het schoolfonds zijn: leerlingenpassen, feesten, kluisjes, apotheekmateriaal voor onze leerlingen en mediatheekmaterialen.

Bijdrage tweetalig onderwijs

Volgt uw kind tweetalig onderwijs (tto) bij ons, dan betaalt u een tto-bijdrage. Die is 350 euro voor mavo-tto en 395 euro per jaar voor havo- en vwo-tto. Het is mogelijk om deze bijdrage in termijnen te betalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevr. José Gloudemans via het algemene telefoonnummer van de school: 0492 522287.

Meer informatie