Molenstraat
13 november 2020

Aanmelden JvB TVBen jij geïnteresseerd in film en media en lijkt het je leuk om deel te zijn van een gezellige club op school? Dan is het JvB TV team iets voor jou!

Ieder jaar staan wij open voor aanmeldingen van enthousiaste leerlingen die graag bij ons team willen komen. Ben jij geïnteresseerd in JvB TV, dan kun je je nu tot vrijdag 20 november aanmelden. Leerlingen uit alle klassen en van alle niveaus zijn welkom.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste leerlingen die door het schooljaar heen samenkomen om filmpjes te maken over onze school en de activiteiten eromheen. Deze video’s worden geplaatst op ons Youtubekanaal Jan van Brabant TV. Alle video’s worden gemaakt in samenwerking met Scala Productiehuis. 

Wat doen wij bij JvB TV?

We maken video’s gericht op basisschoolleerlingen en leerlingen van onze eigen school om deze een betere indruk te geven van de school en de activiteiten. Ook hebben we workshops zoals het leren monteren van video’s.

Binnen JvB TV zijn er verschillende rollen waar je uit kan kiezen:

  • Cameraman/vrouw
  • Presentator/presentatrice
  • Redactielid

Als lid kun je zelf aangeven wat je het liefst wil doen. We zijn hier wel heel flexibel in waardoor je ook andere rollen kan aannemen of uitproberen. Bijvoorbeeld beginnen met camerawerk en later gaan presenteren of een combinatie hiervan. 

Waarom aanmelden?

Je leert erg veel over film en media en krijgt de mogelijkheid om deze kennis meteen toe te passen. Ook krijg je de mogelijkheid om schoolactiviteiten mee te maken ‘behind the scenes’. Daarnaast ontwikkel je je persoonlijke vaardigheden zoals samenwerken en presenteren. De groep bestaat uit leerlingen uit verschillende jaren en van alle niveaus, dus je ontmoet een hoop nieuwe mensen. Bovenal is het gewoon super gezellig!

Lijkt het jou leuk om bij het JvB TV team te horen of heb je nog vragen? Laat het ons weten via onderstaande contactgegevens.

Julia Strik
112758@jvbcollege.nl

Mirthe van der Wees
112649@jvbcollege.nl 

< Terug